¿Has leído "La mascletà"?

Cites per a carregar-se de ‘trastos’ fallers

Si en ta casa encara et queda lloc a algú racó (per exemple, darrere del WC) per a ficar alguna cosa relacionada amb les falles, no pots faltar a cap d’estes cites: la segona fira de col·leccionisme faller el 15 de desembre, i la subhasta de pintura popular on participen alguns artistes fallers el dia 27. Prepara la butxaca, que hi haurà coses interessants per a tu o perquè et regalen els Reis Mags.

Trobada 008

El 15 de desembre tindrà lloc la segona fira de col·leccionisme faller al saló multiusos de Junta Central Fallera. Com en la primera, en este event es podran comprar publicacions endarrerides de revistes com El Turista Fallero; productes promocionals de les Falles de València 2012 (samarretes, clauers, etc.); cartells oficials, postals, insígnies i altres elements de col·leccionisme faller; i llibres oficials fallers, entre altres coses. També és un lloc on reunir-se els aficionats a les falles, ja que molts acudiran a este esdeveniment, com en la seua primera edició. S’obrirà a les 10.00 hores i es tancarà a les 14.00.

pintarhoPerò el dia d’abans a les 19.30 hores, començarà l’exposició d’art popular realitzada per a integrar en el projecte que l’artista Marc Martell està realitzant per a la Falla Ribesan. Estes obres, en les quals col·laboren nombrosos artistes fallers desinteresadament, se subhastarà el dia 27 de desembre a partir de la mateixa hora en benefici de l’Associació Valenciana d’Ajuda a la Paràlisi Cerebral (AVAPACE). Serà al Mesó de Morella (carrer Morella, 2, València), i els artistes que han participat han sigut: Alfredo Ruiz • Ana Miralles • Anna Ruiz • Ana Sospedra • Carlos Corredera • Carlos Ortín • Ceballos i Sanabria • Eduardo Sales • Emilio Vázquez • Emilio Ruiz • Fernando Morales • Giovanni Nardin • Helena Rubio • Jose Francisco Carsí • José Manuel Alares • José Manuel Giménez • José M. Martinez • Juan Romero • Julia Navarro (Trementina Lux) • Lina Vila • Manolo Zambrano • Manuel Veleta (José Manuel Giménez) • Marc Martell (Víctor Valero) • María José Tornero • María José Padilla • Mariano Muzas • Miguel H (Miguel Hernández) • Marina Puche • Moisés Alarcón • Monpar Monparler • Óscar Villada • Pepe Palanca• Pepe Puche • Pilar Martinez Blanco • Ramón Marcos • Rafa Ferrando • Ricard Balanzá • Rosa Albero • Rubén Tortosa •  Sergio Amar • Toni Colomina • Vicente Almela.