L’obra sexual de Sant Roc guanya en curta de Torrent

Amb un tema tan (i tan, i tan…) interessant com el sexe, la Falla Sant Roc ha guanyat el primer premi del concurs de teatre, modalitat obra curta, de la Junta Local Fallera de Torrent. En segon lloc va quedar Pare Méndez i en tercer, la Falla Avinguda.Per altra banda, ja se saben quins són els actors i directors nominats. ¿Tu els saps?

teatre 2013 sant roc

La comèdia Sexes, una obra al voltant de dones i homes, va guanyar la modalitat d’obra curta del concurs de teatre de Torrent amb la interpretació dels actors de la Falla Sant Roc. El segon premi ha caigut en la Falla Pare Méndez amb l’obra Hi ha que saber pegar bacs, i el tercer en la Falla Avinguda amb El meu home és un dimoni. La fallera major de Torrent, Rebeca Piles, va llegir els premis al saló d’actes de l’Ajuntament de la ciutat.

Quant als nominats per als premis de millors actors, actrius i directors, són:

Millor actor principal

 • José Maroto Yago (Falla Avinguda)
 • Vicente Simó Muntanyana (Àngel de l’Alcàsser)
 • José Sanz Ramos (Pare Méndez)

Millor actriu principal

 • Beatriz Vilata (Poble Nou)
 • Elena Sanz Ramos (Pare Méndez)
 • Laura Gomez Pedrós (Sant Roc)

Millor actor repartiment

 • José Company Llácer (Avinguda)
 • José Luis del Toro Sanz (Pare Méndez)
 • Santiago Barberà La Higuera (Sant Roc)

Millor actriu de repartiment

 • Nerea Olivares (Sants Patrons)
 • Rosa Borràs (Poble Nou)
 • Eva Gómez Pedrós (Sant Roc)

Millor direcció d’obra curta

 • Alfredo Silla (Avinguda)
 • Javier Fajardo López (Pare Méndez)
 • María Vicenta Mora Almerich (Sant Roc)

Este diumenge, 2 de desembre, se sabran els guanyadors en la Gala de la Cultura, que tindrà lloc a l’Auditori de Torrent.

 

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar