Fallas para falleros y no falleros según Candreu

‘El Turista Fallero’ es fa falla en la portada

¡Ja l’han descoberta! Ha sigut en el programa Tot és festa d’esta nit on s’ha fet pública la portada de El Turista Fallero de 2013. El seu director, Javi Tejero, l’ha mostrada en este programa de Levante TV dirigit per Jaume Bronchud. El dibuix, obra de Carlos Benavent, representa una falla que fa homenatge a la mateixa revista, i de pas i com qui no vol la cosa critica el 21% d’IVA a la cultura.

La portada, que realitza per segon any consecutiu l’artista Carlos Benavent, és un homenatge al propi Turista Fallero i al monument, base de la festa. En ella es veu al director de la publicació, com a representant dels 25 col·laboradors de la mateixa, ajustant el remat d’una falla que representa el turista que apareix en el primer número. Mentrestant, En Vicent, el fundador i creador de la revista, pinta de colors esbossos de falles, i Sento es prepara per a fotografiar la falla. El carrer on transcorre tot es deu Vicente Bayarri Lluch, editor, i en un dels seus edificis apareix una pintada en contra del 21% d’IVA en la cultura.

tf2013