Fallas para falleros y no falleros según Candreu

La família Zenete mira una de l’oest

Ni la família Addams, ni la Reial sense Urdangarín: la família Zenete és la que està de moda en la Falla Jesús-Sant Francesc de Borja. Una comissió on també agrada el Llunyà Oest, més conegut per la seua versió original, el “Far West”. Per això tant una cosa com l’altra les convertiran en falla de mà de Vicente Maldonado i Paco Giner, uns projectes on, a banda del 21% d’IVA, han posat molta il·lusió.

Ahir per la nit van presentar-se els projectes de les falles que plantarà la Falla Jesús-Sant Francesc de Borja, unes falles on tant la comissió com els seus artistes han dipositat moltes ganes i il·lusió. La gran té per lema Far West i és obra de Paco Giner amb guió de Carlos Sanz, els quals l’han basada en el Llunyà Oest dels Estats Units. Per la seua banda, la infantil es diu La família Zenete i representa justament això, una família, creada pel grup d ‘artistes E = mC2 amb Vicente Maldonado com a cap visible.

zenetegran13

zeneteinf13

Ací tenim uns moments de la presentació de l’acte, gravats per l’incombustible Malalt de Falles: