Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Estos són els presentadors d’esta nit

sandracervera bpeiro

¡Quins nervis! Esta nit a partir de les deu se sabrà quines seran les corts d’honor de València al pavelló de la Fonteta de Sant Lluís. Dos jurats estan calfant-se el cap per a triar a 13 xiquetes i 13 senyoretes entre les 146 preseleccionades, les quals s’anunciaran en un acte que ha sofrit la tissora també, ja que el seu pressupost ha baixat un 15% respecte 2011. Perquè el públic no s’avorrisca massa hi haurà un espectacle musical amb 53 ballarins i fins i tot una coreografia amb el públic. Els presentadors de l’acte seran Salvador Peiró i Sandra Cervera. ¿Els coneixes? Doncs continua llegint.

Salvador Peiró, Boro per als amics, és el director del programa Gente de Fallas d’Onda Cero. Gran conegut en el món faller, ha presentat nombrosos actes oficials i interns de comissions fallers i ha rebut distincions com el Premi Gegant de l’Agrupació de Falles Benicalap-Campanar (ara Federació) en 2008. Ací el veiem en una entrevista realitzada per Cendra Digital:

¿I què dir de Sandra Cervera? Germana de dues falleres infantils de València, Lorena Cervera i Alba Cervera, és una actriu molt coneguda pel seu papel d’Emilia en la sèrie televisiva El secreto del Puente Viejo. Però també l’hem pogut vore en Hospital Central (2011) i en els programes d’humor de RTVV Maniàtics (2007), Socarrats (2008) i Check-in Hotel (2009). En cine ha treballat en les obres Cartas de Sorolla (2006) i Desátame (2009), i també ha actuat en musicals a teatres, concretament en 40, el musical. Ací la podem vore en acció en alguns dels seus treballs: