Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Ninots indultats?

Corona es ‘cola’ en un certamen de disseny

En el Valencia Disseny Week es parlarà de la falla (o no-falla, segons alguns) de Mossén Sorell-Corona. L’estudi de disseny que l’ha creada, Ibán Ramón + Dídac Ballester, n’oferiran demà un aperitiu teòric parlant d’art, falles i disseny, en una mostra amb el títol “Ornament i delicte”. La pregunta és: ¿els aperitius teòrics es mengen?

Demà, 20 de setembre, a les 20 hores, s’inaugurarà eixa mostra basada en el projecte que els dissenyadors esmentats estan creant per a la Falla Corona, el qual està plantejat com una anàlisi de la definició del monument faller: el gust pel barroc, què és art i què no, etc. L’artista faller Emilio Miralles serà l’encarregat de transformar eixes idees en una falla. L’exposició, que estarà a la galeria Lanube (carrer Sevilla, número 25, de València), tindrà com a amfitrions de la seua inauguració als dissenyadors Ibán Ramón i Dídac Ballester, així com a representants de la Falla Corona.

ornamentoydelito