Corona es ‘cola’ en un certamen de disseny

En el Valencia Disseny Week es parlarà de la falla (o no-falla, segons alguns) de Mossén Sorell-Corona. L’estudi de disseny que l’ha creada, Ibán Ramón + Dídac Ballester, n’oferiran demà un aperitiu teòric parlant d’art, falles i disseny, en una mostra amb el títol “Ornament i delicte”. La pregunta és: ¿els aperitius teòrics es mengen?

Demà, 20 de setembre, a les 20 hores, s’inaugurarà eixa mostra basada en el projecte que els dissenyadors esmentats estan creant per a la Falla Corona, el qual està plantejat com una anàlisi de la definició del monument faller: el gust pel barroc, què és art i què no, etc. L’artista faller Emilio Miralles serà l’encarregat de transformar eixes idees en una falla. L’exposició, que estarà a la galeria Lanube (carrer Sevilla, número 25, de València), tindrà com a amfitrions de la seua inauguració als dissenyadors Ibán Ramón i Dídac Ballester, així com a representants de la Falla Corona.

ornamentoydelito

 

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar