Desfilada molt valenciana en Sant Vicent-Empar Iturbi

La Passarel·la Sant Vicent-Empar Iturbi dedicada a la indumentària valenciana naixerà el 29 de setembre, quan eixa comissió fallera la celebre per primera vegada. Tindrà lloc a l’aire lliure, concretament al carrer Empar Iturbi (si plou, serà a la parròquia de Sant Jordi Màrtir), a les 18.30 hores, sent la presentadora de l’acte Judith Górriz. No cal ser famós per a assistir, i ni tan sols pagar, perquè es gratuïta la visita.
Desfilaran per l’escenari i la catifa models de sis indumentaristes de València: Josep Corts, Les Barraques, 1700, Els Guinyols, Flor i Álvaro Moliner, en una vesprada on explicarà els modelets Judith Górriz, component de la cort d’honor de la fallera major de València de 2006, periodista i presentadora de televisió. La comissió fallera planteja este acte com una novetat que té la finalitat de promocionar la cultura valenciana i la indumentària en particular.

 

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar