Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Ninots indultats?

Desfilada molt valenciana en Sant Vicent-Empar Iturbi

indumentaria
La Passarel·la Sant Vicent-Empar Iturbi dedicada a la indumentària valenciana naixerà el 29 de setembre, quan eixa comissió fallera la celebre per primera vegada. Tindrà lloc a l’aire lliure, concretament al carrer Empar Iturbi (si plou, serà a la parròquia de Sant Jordi Màrtir), a les 18.30 hores, sent la presentadora de l’acte Judith Górriz. No cal ser famós per a assistir, i ni tan sols pagar, perquè es gratuïta la visita.
Desfilaran per l’escenari i la catifa models de sis indumentaristes de València: Josep Corts, Les Barraques, 1700, Els Guinyols, Flor i Álvaro Moliner, en una vesprada on explicarà els modelets Judith Górriz, component de la cort d’honor de la fallera major de València de 2006, periodista i presentadora de televisió. La comissió fallera planteja este acte com una novetat que té la finalitat de promocionar la cultura valenciana i la indumentària en particular.