Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Jornades culturals variades les de la Falla Ferros

Motos, monòlegs, dinars, jocs de taula, falleres majors, esbossos… Actes per a tots els gustos són els que té la IV Setmana Cultural de la Falla Ferros-Joan Baptista Perales. ¿Vols saber-ne més detalls?

 

El primer acte és este dissabte 15 de setembre, quan se celebrarà el nomenament com a fallera major de la comissió a Cristina Victòria Lamas i Pérez. Una setmana després, el dia 22, hi haurà una concentració motera pel matí al carrer Felip Salvador, per a després dinar arròs amb fessols i naps junt al grup moter Hog Valencia Chapter.

La participació de la comissió en el concurs de teatre de Junta Central Fallera el dia 27 a les 23.30 hores obri la IV Setmana Cultural. L’obra es titula Ana, de boticaria a economista i és original de Marisa Gimeno, directora del grup de teatre de la falla. Al dia següent tindrà lloc la firma de contractes amb els artistes fallers, i dissabte 29 començarà amb un dinar de germanor  i acabarà amb el III Concurs de Monòlegs. Diumenge 30 serà l’últim dia, el qual comptarà amb una jornada gastronòmica, on per 6 euros hi haurà plats tradicionals valencians més postre i café, i jocs de taula.