¿Has leído "La cremà"?

Jornades culturals variades les de la Falla Ferros

Motos, monòlegs, dinars, jocs de taula, falleres majors, esbossos… Actes per a tots els gustos són els que té la IV Setmana Cultural de la Falla Ferros-Joan Baptista Perales. ¿Vols saber-ne més detalls?

 

El primer acte és este dissabte 15 de setembre, quan se celebrarà el nomenament com a fallera major de la comissió a Cristina Victòria Lamas i Pérez. Una setmana després, el dia 22, hi haurà una concentració motera pel matí al carrer Felip Salvador, per a després dinar arròs amb fessols i naps junt al grup moter Hog Valencia Chapter.

La participació de la comissió en el concurs de teatre de Junta Central Fallera el dia 27 a les 23.30 hores obri la IV Setmana Cultural. L’obra es titula Ana, de boticaria a economista i és original de Marisa Gimeno, directora del grup de teatre de la falla. Al dia següent tindrà lloc la firma de contractes amb els artistes fallers, i dissabte 29 començarà amb un dinar de germanor  i acabarà amb el III Concurs de Monòlegs. Diumenge 30 serà l’últim dia, el qual comptarà amb una jornada gastronòmica, on per 6 euros hi haurà plats tradicionals valencians més postre i café, i jocs de taula.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar