Cremà a Alacant, a València… i a Plasència

Este dissabte, a banda de les fogueres d’Alacant i de les plantades per alguns fallers, també van cremar-se falles ¡a Plasencia! Allí, en el cor d’Extremadura es va plantar una falla i una infantil, però no són falles de Sant Josep, sinó de Sant Joan.

Una falla amb crítica als retalls i amb els molins de Sant Joan, que sembla que agraden poc als del lloc, i altra infantil amb Els Simpson, van desaparéixer amb les falles de Sant Joan la mitjanit del passat dissabte. Una hora abans es va disparar un castell de focs artificials. Estos actes formen part de les festes del barri de Sant Joan, a Plasencia, en homenatge al seu patró. Això informa Extremadura Digital (foto d’esta mateixa web).

 

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar