Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Hamburgueses gegants i paella en Sant Joan

burguer2

I mentre tots els frikis fallers estan a Alacant fent fotos a fogueres, algunes comissions falleres celebraran curioses festes de Sant Joan este dissabte 23. En MatĂ­as PerellĂł-LluĂ­s de SantĂ ngel voran el futbol de l’Eurocopa mentre mengen paella, mentre que Eslida prepararĂ  hamburgueses gegants. Altres falles com MĂşsico EspĂ­-Gravador Fabregat tambĂ© estaran pendents del futbol.

Efectivament, MatĂ­as PerellĂł-LluĂ­s de SantĂ ngel convida a gaudir del partit de futbol d’Espanya a partir de les 20 hores, en una pantalla gegant instal·lada a la plaça pròxima al casal. Per a omplir la panxa, des de les nou de la nit es vendran racions de paella amb beguda a 5 euros, i per la nit, discoteca mòbil. En la Falla MĂşsico EspĂ­-Gravador Fabregat tambĂ© permetrĂ  vore el futbol, en este cas en dos televisors, i oferirĂ  mojitos a 3 euros i entrepans d’embotit. De nit, tambĂ© tindran discoteca mòbil.

En altre lloc de la ciutat de València, la Falla Eslida començarĂ  la festa amb jocs infantils a partir de les set de la vesprada, els quals inclouran una guerra d’aigua. En este cas, per a sopar hi haurĂ  hamburgueses gegants amb un preu que, segons diuen, no serĂ  tan gegant. No faltarĂ  el bingo, la discoteca mòbil i de regal la proclamaciĂł de la fallera major.