Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Hamburgueses gegants i paella en Sant Joan

burguer2

I mentre tots els frikis fallers estan a Alacant fent fotos a fogueres, algunes comissions falleres celebraran curioses festes de Sant Joan este dissabte 23. En Matías Perelló-Lluís de Santàngel voran el futbol de l’Eurocopa mentre mengen paella, mentre que Eslida prepararà hamburgueses gegants. Altres falles com Músico Espí-Gravador Fabregat també estaran pendents del futbol.

Efectivament, Matías Perelló-Lluís de Santàngel convida a gaudir del partit de futbol d’Espanya a partir de les 20 hores, en una pantalla gegant instal·lada a la plaça pròxima al casal. Per a omplir la panxa, des de les nou de la nit es vendran racions de paella amb beguda a 5 euros, i per la nit, discoteca mòbil. En la Falla Músico Espí-Gravador Fabregat també permetrà vore el futbol, en este cas en dos televisors, i oferirà mojitos a 3 euros i entrepans d’embotit. De nit, també tindran discoteca mòbil.

En altre lloc de la ciutat de València, la Falla Eslida començarà la festa amb jocs infantils a partir de les set de la vesprada, els quals inclouran una guerra d’aigua. En este cas, per a sopar hi haurà hamburgueses gegants amb un preu que, segons diuen, no serà tan gegant. No faltarà el bingo, la discoteca mòbil i de regal la proclamació de la fallera major.