Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Aquellas primeras fallas?

Nomenament ‘hippie’ en Quint-Pizarro

197740

Un nomenament flower power van tindre els representants de la Falla Quint-Pizarro passat dissabte, ja que va coincidir amb la festa de Sant Joan, la qual tenia temàtica hippie. ¡Pau i amor, fallers!

526771

Este dissabte, la comissió ja va començar la festa a les onze amb inflables, jocs d’aigua i altres diversions infantils, mentre que els majors li donaven al quint i tapa. Per la vesprada va haver-hi un berenar on tots anaven vestits d’un sol color, per tal de formar un arc iris. I ja per la nit, festa hippie, discoteca mòbil i nomenament de falleres majors i presidents.

DSC 3259

La fallera major infantil de 2013 és Claudia Palma i Expósito, i el seu president infantil Cristian Gómez i Valle. Quant als majors, són Carmen Navarro i Martínez i Fernando Moliner i Sanz, que començaren el seu regnat plens de pau, amor i felicitat.