Nomenament ‘hippie’ en Quint-Pizarro

Un nomenament flower power van tindre els representants de la Falla Quint-Pizarro passat dissabte, ja que va coincidir amb la festa de Sant Joan, la qual tenia temàtica hippie. ¡Pau i amor, fallers!

Este dissabte, la comissió ja va començar la festa a les onze amb inflables, jocs d’aigua i altres diversions infantils, mentre que els majors li donaven al quint i tapa. Per la vesprada va haver-hi un berenar on tots anaven vestits d’un sol color, per tal de formar un arc iris. I ja per la nit, festa hippie, discoteca mòbil i nomenament de falleres majors i presidents.

La fallera major infantil de 2013 és Claudia Palma i Expósito, i el seu president infantil Cristian Gómez i Valle. Quant als majors, són Carmen Navarro i Martínez i Fernando Moliner i Sanz, que començaren el seu regnat plens de pau, amor i felicitat.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar