Les Falles en xinés

fallascn4

Periodistes xinesos van visitar les Falles enguany (difícil era distingir-los, per tants que tenim a València de normal) i van publicar en diverses revistes les meravelles de la nostra festa. Això informa el Vlc Miguel’s Blog (afortunadament, no en xinés).

Així és. Després de la visita dels enviats especials a València, en algunes revistes del Llunyà Orient han aparegut reportatges on es parla de les Falles i de la ciutat en general, comentant atractius turístics de la mateixa com el centre històric, la Ciutat de les Arts i les Ciències i la paella. Els reportatges estan plens de fotos de lugars de València i d’elements fallers com els monuments, l’Ofrena de Flors, la Cavalcada del Foc, mascletades i fins i tot concursos de paelles.

fallascn1

Els articles es poden llegir (sempre que sàpies xinés) en Internet, i són de les revistes U Life Magazine, East Week magazine, Eat & Travel Weekly Magazine (part 1 i part 2) i Across. Si no tens ni idea del que diuen, n’hi ha més comentaris als mateixos en esta entrada del blog Vlc Miguel (encara que sempre es poden mirar les fotos).

fallascn2

Estes publicacions són una mostra del caràcter universal de les Falles, i de la projecció que tenen per tot el món.

Imatges procedents del blog esmentat.