Sant Isidre, three points!

Com en altres anys, la Falla Sant Isidre celebrarà la seua festa d’Eurovisió, que esta vegada toca el 26 de maig. Els fallers voran este concurs musical en pantalla gegant a partir de les 21.30 hores, però abans, concretament a les sis de la vesprada, hi haurà un concurs eurovisiu infantil. I després de saber qui guanyarà el certamen enguany (el de veritat), hi haurà concurs de playback eurovisiu per a majors. El dia es completarà amb quint i tapa, porres eurovisives i altres sorpreses. Esta és una de les festes que hi ha previstes per falleres de tot arreu; ja s’han anunciat per al 16 de juny les de Sant Joan d’Els Lleons-Poeta Mas i Ros i de la Plaça del Pilar, per exemple, però se’n informarà de més. Atents a la pantalla.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar