¿Has leído "La Crida"?

Sant Isidre, three points!

eurovision2013Com en altres anys, la Falla Sant Isidre celebrarà la seua festa d’Eurovisió, que esta vegada toca el 26 de maig. Els fallers voran este concurs musical en pantalla gegant a partir de les 21.30 hores, però abans, concretament a les sis de la vesprada, hi haurà un concurs eurovisiu infantil. I després de saber qui guanyarà el certamen enguany (el de veritat), hi haurà concurs de playback eurovisiu per a majors. El dia es completarà amb quint i tapa, porres eurovisives i altres sorpreses. Esta és una de les festes que hi ha previstes per falleres de tot arreu; ja s’han anunciat per al 16 de juny les de Sant Joan d’Els Lleons-Poeta Mas i Ros i de la Plaça del Pilar, per exemple, però se’n informarà de més. Atents a la pantalla.