Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Progrés-Teatre va presentar els esbossos

progreso 07

El 19 de maig, la Falla Progrés-Teatre la Marina va celebrar un acte 2 x 1 on per un costat, van nomenar a les falleres majors i presidents de l’exercici actual, i per altre van presentar-se els esbossos de les falles que plantaran en 2013 i se’n van firmar els contractes.

Els artistes Paco Giner i Vicente Francisco Lorenzo Albert van presentar els següents projectes de falla per a la comissió, gran i infantil respectivament:

BocetoGrande

BocetoInfantil

Per altra banda, els representants de la comissió nomenats van ser Núria Armenteros Borrego com a fallera major; José Pastor Gimeno com a president; Lola Sánchez Molina com a fallera major infantil; i David García Salas com a president infantil.