Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Arxiduc Carles cau de la secció especial

Falla Arxiduc Carles-Xiva 2012.“La cosa está muy malita”, com deia l’ideòleg Chiquito de la Calzada, i quan no es pot, no es pot. La Falla Arxiduc Carles-Xiva ha anunciat, molt al seu pesar, que en 2013 no participarà en la secció especial, trencant així 10 anys en la màxima categoria de les Falles de València.

Arxiduc Carles-Xiva ha pres la difícil decisió de deixar la secció especial. La comissió, que sempre aposta pel monument, s’ha vist obligada per culpa de la situació econòmica actual que fa difícil aconseguir bastants patrocinadors per a mantenir-se en eixa categoria. Amb esta decisió, la comissió haurà d’abandonar l’Associació de Falles d’Especial (AFE), a la qual pertany, o bé continuar lligada amb ella amb altres fòrmules que té previstes per a falles que no són d’especial.