Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Jocs solidaris amb disminuïts psíquics

drcolladoUna ajudeta als disminuïts psíquics és el que donarà la Falla Plaça del Doctor Collado a través dels seus Jocs Solidaris. Seran el 13 de maig darrere de la Llotja, i amb ells es beneficiaran diversos centres ocupacionals i l’Associació Bona Gent.

El matí del 13 de maig, a partir de les onze, tindran lloc els Jocs Solidaris d’esta comissió a la plaça que li dóna nom. Els fons d’estos jocs habitualment es destinen a entitats o associacions de discapacitats de la ciutat de València, ja que els fallers preferixen tenir contacte directe amb estes persones en l’acte i, per altra banda, àmbits més amplis queden fora de la seua capacitat organitzativa. La falla també vol que els diners es dediquen a necessitats concretes dels destinataris, tenint preferència les activitats socioeducatius o socioculturals.

Els centres ocupacionals que participaran enguany són La Torre (València), Luz Verde (València), Koynos (Godella), Tola (Silla) i Los Serranos (Villar del Arzobispo), a més de l’Associació Bona Gent (València).