¿Has leído "El Coloso que resucitó"?

Jocs solidaris amb disminuïts psíquics

Una ajudeta als disminuïts psíquics és el que donarà la Falla Plaça del Doctor Collado a través dels seus Jocs Solidaris. Seran el 13 de maig darrere de la Llotja, i amb ells es beneficiaran diversos centres ocupacionals i l’Associació Bona Gent.

El matí del 13 de maig, a partir de les onze, tindran lloc els Jocs Solidaris d’esta comissió a la plaça que li dóna nom. Els fons d’estos jocs habitualment es destinen a entitats o associacions de discapacitats de la ciutat de València, ja que els fallers preferixen tenir contacte directe amb estes persones en l’acte i, per altra banda, àmbits més amplis queden fora de la seua capacitat organitzativa. La falla també vol que els diners es dediquen a necessitats concretes dels destinataris, tenint preferència les activitats socioeducatius o socioculturals.

Els centres ocupacionals que participaran enguany són La Torre (València), Luz Verde (València), Koynos (Godella), Tola (Silla) i Los Serranos (Villar del Arzobispo), a més de l’Associació Bona Gent (València).

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar