Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Monòlegs i col·loquis solidaris

monolegRiure ajuda a que les desgràcies es porten millor, i més si a banda porten diners. Per això la Falla Avinguda Genovés d’Alaquàs ha programat per al 21 d’abril una gala de monòlegs en benefici dels xiquets sense casa de Cuba. Per altra banda, a València la Falla Plaça Pintor Segrelles celebrarà dos dies abans una xarrada sobre millorar la qualitat de vida de persones amb capacitats diferents.

La gala de monòlegs de la Falla Avinguda Genovés tindrà lloc, com s’havia comentat, dissabte 21 d’abril, i amb dues funcions: a les 19.30 hores i a les 22.30 hores. En ella actuaran els millors còmics de València, segons els seus organitzadors, i les entrades es poden comprar al casal de la comissió fallera (carrer Sant Rafael, número 5, d’Alaquàs), dimarts i divendres de 19 a 21 hores, i el dia de la funció en la taquilla de l’Auditori Nou de la localitat, on es representaran els monòlegs. L’entrada costarà 5 euros.

Per altra banda, el 19 d’abril a les 20 hores, al casal de la Falla Plaça Pintor Segrelles de València, situat en el número 8 de la mateixa plaça, començara la xarrada amb el títol “Millorar la qualitat de vida de les persones amb capacitats diferents”. Moderarà la treballadora social Josela Vidal García, i en l’acte es parlarà de la Llei de Dependència i de la Fundació de Xiquet a Major.