Fallas para falleros y no falleros según Candreu

El Museu Faller de Gandia, gratis el dia 12

museugandia1Dijous 12 d’abril, el Museu Faller de Gandia obrirà gratuïtament amb motiu de la celebració del seu aniversari i del seu recent reconeixement per part de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports com a Museu de la Generalitat. Així que aprofita, ¡que hui en dia hi ha poques coses bones sense tirar de butxaca!

Eixe dia 12 d’abril, i en el seu horari habitual (de 10.00 a 13.00 hores i de 17.00 a 19.00), el Centre d’Interpretació de la Festa Fallera (Cifes), l’espai museístic del Museu Faller de Gandia, romandrà obert per a que es visite gratuïtament. En el mateix lloc es podrà vore l’exposició fotogràfica “25 anys de Ligorio” de Mendieta, Juan Carlos Alvarado, Desi lama, Juanjo Álvarez, Natàlia de Cabo i la Colla amb Art.