Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Los museos falleros?

El Museu Faller de Gandia, gratis el dia 12

museugandia1Dijous 12 d’abril, el Museu Faller de Gandia obrirà gratuïtament amb motiu de la celebració del seu aniversari i del seu recent reconeixement per part de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports com a Museu de la Generalitat. Així que aprofita, ¡que hui en dia hi ha poques coses bones sense tirar de butxaca!

Eixe dia 12 d’abril, i en el seu horari habitual (de 10.00 a 13.00 hores i de 17.00 a 19.00), el Centre d’Interpretació de la Festa Fallera (Cifes), l’espai museístic del Museu Faller de Gandia, romandrà obert per a que es visite gratuïtament. En el mateix lloc es podrà vore l’exposició fotogràfica “25 anys de Ligorio” de Mendieta, Juan Carlos Alvarado, Desi lama, Juanjo Álvarez, Natàlia de Cabo i la Colla amb Art.