Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Corona renova president i il·lusions

La Falla Mossén Sorell-Corona va renovar en el càrrec de president a Miguel Ángel Pérez Olmos, i tanca el cicle amb monuments de l’artista Alfredo Ruiz i de la seua filla Anna.

 

Divendres passat, la Falla Corona va aprovar que, per sext any consecutiu, el seu president siga Miguel Ángel Pérez. La comissió està contenta amb els treballs de l’artista Anna Ruiz amb el monument gran Caminants amb xanques, segon premi de Falles Innovadores i Experimentals, i amb l’infantil, de lema Amagatalls. Estes falles tanquen el cicle amb la família Ruiz que ha plantant des de 2008 fins al 2012, però la comissió continuarà amb la seua línia d’art contemporari i amb nous projectes i il·lusions. Els projectes de 2013 ja estan en marxa, i en efecte intentaran que siguen referents d’originalitat i experimentació artística.