Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído La plantà?

Duc de Gaeta i Beteró renoven president i artistes

DSC04209Es perd en la nit dels temps quan Marcos Soriano va entrar en la presidència de la Falla Duc de Gaeta-Pobla de Farnals, i seguirà en el càrrec: així ho va decidir la comissió divendres passat. També repetixen els artistes fallers de 2012, Alberto Ribera Fernández per a la gran i Javier Fernández Ruiz per a la infantil, i tots tidran la sort d’estar en la comissió qual complix 50 anys. Però hi ha més notícies de presidents i artistes…

La falla que també té “repetidors” és Barri Beteró, ja que Julián Carabantes continuarà en la presidència, i a més continuaran fent les falles els artistes Salvador Dolz i Javier Arévalo, com en 2012. També se saben el president infantil (Israel Carrión Banzano), la fallera major infantil (Mireia Fernández Lloria) i la fallera major (Mari Carmen Trujillo Martínez), i es diu des de la comissió que enguany serà molt sospitós…

Altre president que continua en el càrrec és Pedro Rubio, en este cas de Cervantes-Pare Jofré. Per altra banda, sí que canvia d’artistes la Falla Gayano Lluch-Dr. Marco Merenciano, que confia per al present exercici en Sergio Musoles per al monument gran i en Javier Igualada per a la infantil.