Duc de Gaeta i Beteró renoven president i artistes 3


Es perd en la nit dels temps quan Marcos Soriano va entrar en la presidència de la Falla Duc de Gaeta-Pobla de Farnals, i seguirà en el càrrec: així ho va decidir la comissió divendres passat. També repetixen els artistes fallers de 2012, Alberto Ribera Fernández per a la gran i Javier Fernández Ruiz per a la infantil, i tots tidran la sort d’estar en la comissió qual complix 50 anys. Però hi ha més notícies de presidents i artistes…

La falla que també té “repetidors” és Barri Beteró, ja que Julián Carabantes continuarà en la presidència, i a més continuaran fent les falles els artistes Salvador Dolz i Javier Arévalo, com en 2012. També se saben el president infantil (Israel Carrión Banzano), la fallera major infantil (Mireia Fernández Lloria) i la fallera major (Mari Carmen Trujillo Martínez), i es diu des de la comissió que enguany serà molt sospitós…

Altre president que continua en el càrrec és Pedro Rubio, en este cas de Cervantes-Pare Jofré. Per altra banda, sí que canvia d’artistes la Falla Gayano Lluch-Dr. Marco Merenciano, que confia per al present exercici en Sergio Musoles per al monument gran i en Javier Igualada per a la infantil.

 


3 ideas sobre “Duc de Gaeta i Beteró renoven president i artistes

 • lodani7

  Duc de Gaeta a tingut un gran rival aquest any, a diferència d’ altres exercicis anteriors per al primer premi de 1A. Quan apleguí fent la ruta, el president estava pensatiu davant del monument, com si no hi haguera res més al món.

  Per cert Carles, Cases de Bàrcena te nous representants per al 2013 també.

  Gràccies i salutacions del Ruter Faller 😉

 • candreu Autor

  Mestre Gozalbo era un rival molt fort, com tu dius; jo m’atreviria a dir que era millor falla que alguna d’especial. I Duc de Gaeta era una gran falla, però no va poder amb ell.

  Gràcies per la informació de Cases de Bàrcena i salutacions.

 • lodani7

  Totalment d’ acord, de fet crec que si haguera participat en secció especial, dels sis primers no haguera baixat.

  De res, es nota que vinc d’ eixa comissió i tinc contactes directes
  salutacions!

Los comentarios están cerrados.