Apuntà de portes obertes de la Falla Les Roques

Per a vendre, ¿què millor manera que enseyar el producte? Això ha fet la Falla Les Roques de Dénia en la seua apuntà: obrir el seu casal i fins i tot convidar a berenar. De pas, demostrant que són els més ràpids al sud del riu Girona, han nomenat els representants infantils de la comissió (president i fallera major ja tenien des de Sant Josep).

Dissabte 24 de març, esta comissió de Dénia va preparar un berenar al seu casal i va obrir-ne les portes per tal convidar a veïns i possibles nous fallers. D’esta manera, entre coca i xocolatada, els visitants van passar una estona amb els fallers i els van conéixer millor.

Eixe mateix dia, el president de la comissió, Josep Antoni Monsonís Bertomeu, junt a la fallera major 2013, Pamela Pagador Barber, van anunciar que el nou president infantil era Marcos Gimeno Pérez, mentre que la fallera major infantil es deia Emma Miralles Roselló. Entre felicitacions i emocions, la vesprada va allargar-se fins el sopar, el qual va solucionar-se ràpidament demanant pizzes i entrepans.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar