¿Has leído "Ortifus y las fallas"?

Apuntà de portes obertes de la Falla Les Roques

P3250498

Per a vendre, ¿què millor manera que enseyar el producte? Això ha fet la Falla Les Roques de Dénia en la seua apuntà: obrir el seu casal i fins i tot convidar a berenar. De pas, demostrant que són els més ràpids al sud del riu Girona, han nomenat els representants infantils de la comissió (president i fallera major ja tenien des de Sant Josep).

Dissabte 24 de març, esta comissió de Dénia va preparar un berenar al seu casal i va obrir-ne les portes per tal convidar a veïns i possibles nous fallers. D’esta manera, entre coca i xocolatada, els visitants van passar una estona amb els fallers i els van conéixer millor.

SAM 4685

Eixe mateix dia, el president de la comissió, Josep Antoni Monsonís Bertomeu, junt a la fallera major 2013, Pamela Pagador Barber, van anunciar que el nou president infantil era Marcos Gimeno Pérez, mentre que la fallera major infantil es deia Emma Miralles Roselló. Entre felicitacions i emocions, la vesprada va allargar-se fins el sopar, el qual va solucionar-se ràpidament demanant pizzes i entrepans.