¿Has leído "La falla (el monumento)"?

Uuuufff, jo si que estic cremat…

CandreullitEstic fet pols. Tinc dolor fins a les ungles, i no em sent les cames com li passava a Rambo, però ha valgut la pena. Altres Falles viscudes i amb molts bon moments i fotografies de record, havent visitat monuments que passaran a la història i altres que no recordaran ni els propis fallers que els van plantar. Gràcies a tots els visitants que han seguit les meues seccions divulgatives, a tots els fallers que seguixen les notícies i que m’envien informació, a les falles que m’heu inclòs en el vostre monument (Duc de Gaeta i Sant Vicent-Empar Iturbi), i al miler llarg d’internautes que sou seguidors d’esta web per Facebook, Twitter i Google Plus. Per a tots, estic preparant una selecció de fotos de falles que en breu publicaré. Bé, estic preparant no, prepararé demà, que ara vaig a dormir, que són les dues de la matinada. Bona nit, encara que ploga.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar