Uuuufff, jo si que estic cremat…

Estic fet pols. Tinc dolor fins a les ungles, i no em sent les cames com li passava a Rambo, però ha valgut la pena. Altres Falles viscudes i amb molts bon moments i fotografies de record, havent visitat monuments que passaran a la història i altres que no recordaran ni els propis fallers que els van plantar. Gràcies a tots els visitants que han seguit les meues seccions divulgatives, a tots els fallers que seguixen les notícies i que m’envien informació, a les falles que m’heu inclòs en el vostre monument (Duc de Gaeta i Sant Vicent-Empar Iturbi), i al miler llarg d’internautes que sou seguidors d’esta web per Facebook, Twitter i Google Plus. Per a tots, estic preparant una selecció de fotos de falles que en breu publicaré. Bé, estic preparant no, prepararé demà, que ara vaig a dormir, que són les dues de la matinada. Bona nit, encara que ploga.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar