Uuuufff, jo si que estic cremat…

CandreullitEstic fet pols. Tinc dolor fins a les ungles, i no em sent les cames com li passava a Rambo, però ha valgut la pena. Altres Falles viscudes i amb molts bon moments i fotografies de record, havent visitat monuments que passaran a la història i altres que no recordaran ni els propis fallers que els van plantar. Gràcies a tots els visitants que han seguit les meues seccions divulgatives, a tots els fallers que seguixen les notícies i que m’envien informació, a les falles que m’heu inclòs en el vostre monument (Duc de Gaeta i Sant Vicent-Empar Iturbi), i al miler llarg d’internautes que sou seguidors d’esta web per Facebook, Twitter i Google Plus. Per a tots, estic preparant una selecció de fotos de falles que en breu publicaré. Bé, estic preparant no, prepararé demà, que ara vaig a dormir, que són les dues de la matinada. Bona nit, encara que ploga.