¿Has leído "La cremà"?

Les Falles vistes des dels peus

La festa fallera es pot vore des de molts punts de vista, però des de tan “baix” no és habitual. El bloc de moda With or without shoes dedicarà una sèrie d’entrades a les Falles aprofitant que la seua encarregada és fallera, i com que el text està escrint tant en castellà com en anglés, també ajudarà a divulgar-la pel món.

Este bloc, que el seu nom en valencià seria “Amb o sense sabates”, és molt seguit per aficionats a la moda de tot el món desde la seua fundació en 2011, a la qual cosa ajuda el seu caràcter bilingüe castellà-anglés en què estan escrites totes les seues entrades. La seua redactora sol ser la protagonista de les fotos en què es mostren diversos modelets de roba i complements, i de cara a les properes festes falleres, no seria d’estranyar que també apareguera vestida de valenciana. De moment, ja poden vore les seues sabates en la primera entrada, la qual es titula “New shoes” (noves sabates).

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar