El vídeo-llibret de Parotet va presentar-se divendres

escutparotetNo volien fer un llibret de paper, i ho van fer en DVD. La nit de divendres passat, la Falla Parotet va presentar este novedós document de “explicació i relació de la falla”, que són 29 minuts i un segon amb totes les seccions típiques d’esta publicació inclosos els anuncis, que aprofitant el suport, són animats.

Les raons per elaborar un llibret en DVD  que ha donat la falla són variades. Una és l’esmentada innovació, però n’hi ha d’altres com l’ecologia (no es gasta paper) i l’estalvi de costos, que és molt buscat en estos temps de crisi. La idea no va agradar massa als més tradicionals de la comissió, però després de proposar-lo a la presidenta i sotmetre’s a votació, per una ajustada majoria va aprovar-se esta forma de llibret. Este és el resultat: