Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído El Moisés de Regino Mas?

La Wagner Brothers presenta el llibret de Borrull-Socors el dia 5

invitaL’entitat Wagner Brothers Corporation, valent per sorgir en plena crisi i encarregada de la falla que plantarà Borrull-Socors, presentarà el dia 5 de març el seu llibret a les 20.00 hores dins dels locals d’assaig de l’Orfeó Valencià Navarro Reverter (carrer Bisbe Amigó, 7, 1r, 2a, de València). Així mateix, allí també s’entregarà el nou premi Mestre Ortifus, inclòs dins dels Premis de les Lletres Falleres. Recordem que la falla d’esta comissió té per lema Trenquem la vidriola i està basada en l’òpera de Wagner L’Or del Rhin, cosa per la qual el llibret contindrà alguns articles de caire econòmic, la siga seriosos o en broma, com l’explicació de la prima de risc de Candreu.