Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído La Ofrenda de Flores?

Hui s’inaugura l’exposició fotogràfica de Trafalgar

365diesHui a les vuit de la vesprada s’inaugurarà l’exposició del concurs fotogràfic de la Falla Illes Canàries-Trafalgar anomenat “365 dies de falla”, i ho farà al Centre Comercial Aqua Multiespacio. Les imatges exposades, totes relacionades amb l’activitat fallera durant l’any, seran les presentades al concurs obert amb motiu de la seua setmana cultural.

El guanyador o guanyadora de l’esmentat concurs el triarà un jurat format per Susana Gavilá Nacher (corte d’honor de la fallera mayor de València 2011), Ricardo Sánchez Gómez (presidente de l’Agrupació de Falles Camins al Grau) i Pepe González Ricart (fotògrafo i gerente de Foto Estudio González). El seu nom es farà públic en la web de la comissió i en la del centre comercial col·laborador, així com en diversos mitjans de comunicació, i els premis s’entregaran en la cloenda de l’exposició el dia 11 de febrer a les 19.30 hores.