¿Has leído "Ortifus y las fallas"?

Dona’t pressa, que s’acaba el temps!

¡Que s’acaba! Al termini per a presentar-se a algun dels Premis de les Lletres Falleres li queden només 13 dies, així que si vols participar, afanya’t a escriure. Hi ha un total de 3.400 euros en joc entre tots els guardons inclosos dins d’eixe epígraf, que no és poc. I si no tens ganes de donar-li a les tecles gaire o no t’arriba la inspiració ara, tranquil, que amb un missatge enviat a Twitter de només 140 caràcters també optes a dineret. ¿A què esperes?

El pròxim 31 de gener acaba el termini de presentació als millors articles, poemes satírics, assajos i portades de llibrets de falla inclosos dins dels Premis de les Lletres Falleres. En concret, estan en joc el Premi Soler i Godes al millor article d’un llibret de falla de la comarca de l’Horta; el Premi Malva-Alzira al millor poema satíric d’un llibret de falla de la Comunitat Valenciana; els Premis Mocador i Emili Llueca al millor assaig sobre falles i cultura popular valenciana publicat en un llibret de la Comunitat Valenciana i del Camp de Morvedre; el Premi Mestre Ortifus per a destacar la coherència en el llibret a l’hora de tractar el tema de la falla tant en els continguts com en la portada d’un llibret de la Comunitat Valenciana; i per últim,  el Premi #plf12 al millor text satíricofaller breu publicat en Facebook, Twitter o Google+.

Esetos premis els convoca l’Associació d’Estudis Fallers junt a les comissions falleres la Malva d’Alzira, el Mocador de Sagunt i Borrull-Socors de València i amb la col·laboració de la plataforma Malalt de Falles, amb l’objectiu de contribuir a la promoció del llibret de falla com a vehicle de difusió cultural. Els jurats dels Premis de les Lletres Falleres estan formats per persones relacionades amb la festa de les Falles i també altres camps.

Per a saber més dels Premis de les Lletres Falles,  consulteu la web LletresFalleres.org.

 

 

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar