Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Dona’t pressa, que s’acaba el temps!

lletresfalleres1¡Que s’acaba! Al termini per a presentar-se a algun dels Premis de les Lletres Falleres li queden només 13 dies, així que si vols participar, afanya’t a escriure. Hi ha un total de 3.400 euros en joc entre tots els guardons inclosos dins d’eixe epígraf, que no és poc. I si no tens ganes de donar-li a les tecles gaire o no t’arriba la inspiració ara, tranquil, que amb un missatge enviat a Twitter de només 140 caràcters també optes a dineret. ¿A què esperes?

El pròxim 31 de gener acaba el termini de presentació als millors articles, poemes satírics, assajos i portades de llibrets de falla inclosos dins dels Premis de les Lletres Falleres. En concret, estan en joc el Premi Soler i Godes al millor article d’un llibret de falla de la comarca de l’Horta; el Premi Malva-Alzira al millor poema satíric d’un llibret de falla de la Comunitat Valenciana; els Premis Mocador i Emili Llueca al millor assaig sobre falles i cultura popular valenciana publicat en un llibret de la Comunitat Valenciana i del Camp de Morvedre; el Premi Mestre Ortifus per a destacar la coherència en el llibret a l’hora de tractar el tema de la falla tant en els continguts com en la portada d’un llibret de la Comunitat Valenciana; i per últim,  el Premi #plf12 al millor text satíricofaller breu publicat en Facebook, Twitter o Google+.

Esetos premis els convoca l’Associació d’Estudis Fallers junt a les comissions falleres la Malva d’Alzira, el Mocador de Sagunt i Borrull-Socors de València i amb la col·laboració de la plataforma Malalt de Falles, amb l’objectiu de contribuir a la promoció del llibret de falla com a vehicle de difusió cultural. Els jurats dels Premis de les Lletres Falleres estan formats per persones relacionades amb la festa de les Falles i també altres camps.

Per a saber més dels Premis de les Lletres Falles,  consulteu la web LletresFalleres.org.