¿Has leído "La cremà"?

La indumentària, tema de les jornades culturals a Dénia

escutjlfdenia[ACTUALITZAT 9/1/2012 10:57] El 14 de gener començaran les primeres jornades culturals de la Junta Local Fallera de Dénia, les quals tindran per lema “Les arrels de la indumentària en la nostra festa”. En elles hi haurà exposicions d’indumentària valenciana i quatre xarrades sobre temes relacionats amb les falles (monuments, pirotècnia, falleres majors i indumentaristes).

Eixe 14 de gener a les sis de la vesprada començaran les jornades culturals, i amb elles les exposicions al Centre d’Art de l’Estació, que són les de indumentària valenciana a càrrec d’Àlvaro Moliner i Carmen Asins, una mostra de teixits de la sederia de Vives i Marí, i un arxiu fotogràfic de més de 60 anys de falleres a Dénia. Els col·loquis tindran lloc a les 20.00 hores pero als locals del Posit, i seran els dies i els temes següents:

  • 19 gener: Monuments fallers i noves tecnologies.
  • 26 gener: L’art de la pirotècnia.
  • 2 febrer: Falleres majors; un any de reinat.
  • 9 febrer : Indumentaristes.