¿Has leído "La Crida"?

La indumentària, tema de les jornades culturals a Dénia

[ACTUALITZAT 9/1/2012 10:57] El 14 de gener començaran les primeres jornades culturals de la Junta Local Fallera de Dénia, les quals tindran per lema “Les arrels de la indumentària en la nostra festa”. En elles hi haurà exposicions d’indumentària valenciana i quatre xarrades sobre temes relacionats amb les falles (monuments, pirotècnia, falleres majors i indumentaristes).

Eixe 14 de gener a les sis de la vesprada començaran les jornades culturals, i amb elles les exposicions al Centre d’Art de l’Estació, que són les de indumentària valenciana a càrrec d’Àlvaro Moliner i Carmen Asins, una mostra de teixits de la sederia de Vives i Marí, i un arxiu fotogràfic de més de 60 anys de falleres a Dénia. Els col·loquis tindran lloc a les 20.00 hores pero als locals del Posit, i seran els dies i els temes següents:

  • 19 gener: Monuments fallers i noves tecnologies.
  • 26 gener: L’art de la pirotècnia.
  • 2 febrer: Falleres majors; un any de reinat.
  • 9 febrer : Indumentaristes.

 

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar