¿Has leído "La falla de La Margot"?

Concurs de fotos falleres de tot l’any

365diesLa Falla Illes Canàries-Trafalgar ha convocat un concurs de fotografia per a una espècie que va en augment: els que van tot l’any carregats amb la càmera fent fotos de coses relacionades amb les falles, com l’ambient, els monuments, actes, falleres majors, etc. Si t’interessa participar, tens fins al 25 de gener per a optar a tres premis: el primer, 150 euros i trofeu; el segon, àlbum digital i trofeu; i el tercer, una sessió de spa i massatge i trofeu. Busca en el teu disc dur, que segur que tens alguna imatge que valga la pena presentar.

 

BASES DEL II CONCURS DE FOTOGRAFIA “365 DIES DE FALLA”

 

FOTOGRAFIES

1. Podran participar totes les persones, siguen o no professionals de la fotografia, sense límit d’edat, en la modalitat triada per a aquest concurs: Blanc i Negre i Color.

2. El tema de les fotografies serà el triat pels organitzadors del concurs, “365 dies de Falla”. Poden ser tots aquells aspectes de la festa i el seu entorn, situacions, persones, actes, llocs, etc., que ens recorden la nostra festa de les Falles. El tema es podrà plasmar des de qualsevol punt de vista i sense límits a la creativitat artística.

3. Cada autor podrà presentar un màxim de dues fotografies, amb total llibertat de tècniques o procediments no admetent-se els muntatges fotogràfics, així com les alteracions o distorsions de la imatge obtinguda originalment. La mida de la imatge fotogràfica serà de mínim 20 x 25 cm i no excedirà de 20 x30 cm.

4. Les obres s’hauran d’entregar, exclusivament, al local de la Falla Illes Canàries-Trafalgar, a secretaria, situat al carrer Illes Canàries 108, 46023 València, de dilluns a dijous de 19:30 a 21:00 hores, a partir del dia 26 de DESEMBRE de 2011 i el termini d’admissió es tancarà el dia 25 de gener de 2012. S’entregarà al costat de les obres degudament emplenat i signat el document de declaració.

5. La Falla Illes Canàries Trafalgar, i el Centre Comercial Aqua Multiespai, podran retirar les fotografies presentades, i que al seu criteri vulneren l’honor, intimitat i imatge de les persones. La presentació de les mateixes suposarà la retirada immediata del concurs de la fotografia o fotografies, així com l’expulsió de l’autor de les mateixes del concurs.

6. L’autor reconeix tenir tots els permisos necessaris per a la presa i difusió de la imatge, fent-se responsable de qualsevol incidència que esta produïsca.

 

EL JURAT

7. El jurat estarà compost per persones de reconeguda rellevància en l’àmbit fotogràfic i coneixedor del món de les Falles. Eliminarà tots aquells treballs que no reunisquen les condicions establertes en aquestes bases, i en el cas que el nombre d’aquestes obres supere les dimensions de l’espai de l’exposició, es realitzarà una selecció prèvia dels mateixos per a l’exposició al Centre Comercial Aqua Multiespai.

8. La decisió del jurat serà inapel · lable, no quedant per tant desert cap dels premis establerts pels organitzadors del concurs. El fet de participar lliurement en aquest concurs, implica l’acceptació de la totalitat dels punts descrits, en les presents bases.

 

PREMIS

9. S’establixen tres únics premis:

  • 1r – Trofeu i 150 € oferit per Caixa Popular.
  • 2n – Trofeu i àlbum digital de 18 pàgines oferit per Hoffman.
  • 3r – Trofeu i val per 1 sessió de SPA i massatge oferit per Valenmed.

10. Les fotografies premiades quedaran en propietat de la Falla Illes Canàries-Trafalgar i del Centre Comercial Aqua Multiespai així com tots els drets que puguen derivar-se de les mateixes.

 

EXPOSICIÓ

12. La inauguració de l’exposició tindrà lloc a la Passarel·la del Centre Comercial Aqua Multiespai el divendres dia 3 de febrer de 2012 a les 20:00 hores, quedant exposades fins al dia de clausura de la mateixa, que serà a les 19:30 de dissabte 11 febrer 2012.

13. La decisió del Jurat es farà públic a la pàgina web de la Falla Illes Canàries Trafalgar (www.fallatrafalgar.com), i en la del Centre Comercial Aqua Multiespai (www.aqua-multiespacio.com), així com en els mitjans de comunicació.

14. L’entrega dels premis establerts en estes bases es realitzarà durant la clausura de l’exposició, que tindrà lloc a la Passarel·la del Centre Comercial Aqua Multiespai a les 19:30 hores del dia 11 de FEBRER de 2012.

 

DEVOLUCIÓ D’OBRES

15. Les obres es podran retirar al casal de la Falla Illes Canàries-Trafalgar, a partir del dia 13 de febrer fins al 16 de febrer, en horari de 19:30 a 21:00 hores. A partir d’esta data, la falla no es fa responsable de la devolució i passaran a la seua disposició.