Bàsquet solidari amb Borrull-Socors

basquet 2010 158Per al pròxim divendres, la Falla Borrull-Socors proposa un Torneig de Nadal de Bàsquet per combatre el fred. Però a més, hi haurà un berenar popular i regals, i una exhibició d’esport adaptat a càrrec dels xiquets i xiquetes de les escoles esportives municipals de FESA gestionades per la fundació benèfica AIXEC. I tot sense pagar res, cosa que ve de meravella en estos dies de gastar i gastar. Serà al pavelló de la Font de Sant Lluís a partir de les 18.30 hores.

El 23 de desembre torna el tradicional Torneig de Nadal de Bàsquet de Borrull-Socors, el qual realitza la Fundació AIXEC des de fa 16 anys per a divulgar les capacitats, l’esforç, l’esperit de superació i el camí cap a la normalització a través de les diferents disciplines esportives, dels xiquets, xiquetes i jóvens amb paràlisi cerebral. A l’acte assistiran les falleres majors de València,  Sandra Muñoz i Rocío Pascual,  i les seues corts d’honor. El programa previst és el següent:

18.30 h: Obertura de portes i berenar popular a càrrec de les falleres majors de València  i la Falla Borrull Socors (amb xocolate i fartons).

19.00 h: Exhibició d’esport adaptat a càrrec dels xiquets i xiquetes de les escoles esportives municipals de FESA gestionades per AIXEC.

20.00 h: Partit de bàsquet: veterans del València Basquet vs CEB Llíria.