Bàsquet solidari amb Borrull-Socors

basquet 2010 158Per al pròxim divendres, la Falla Borrull-Socors proposa un Torneig de Nadal de Bàsquet per combatre el fred. Però a més, hi haurà un berenar popular i regals, i una exhibició d’esport adaptat a càrrec dels xiquets i xiquetes de les escoles esportives municipals de FESA gestionades per la fundació benèfica AIXEC. I tot sense pagar res, cosa que ve de meravella en estos dies de gastar i gastar. Serà al pavelló de la Font de Sant Lluís a partir de les 18.30 hores.

El 23 de desembre torna el tradicional Torneig de Nadal de Bàsquet de Borrull-Socors, el qual realitza la Fundació AIXEC des de fa 16 anys per a divulgar les capacitats, l’esforç, l’esperit de superació i el camí cap a la normalització a través de les diferents disciplines esportives, dels xiquets, xiquetes i jóvens amb paràlisi cerebral. A l’acte assistiran les falleres majors de València,  Sandra Muñoz i Rocío Pascual,  i les seues corts d’honor. El programa previst és el següent:

18.30 h: Obertura de portes i berenar popular a càrrec de les falleres majors de València  i la Falla Borrull Socors (amb xocolate i fartons).

19.00 h: Exhibició d’esport adaptat a càrrec dels xiquets i xiquetes de les escoles esportives municipals de FESA gestionades per AIXEC.

20.00 h: Partit de bàsquet: veterans del València Basquet vs CEB Llíria.

 

 

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar