¿Has leído "Los museos falleros"?

Mercat del Cabanyal, Creu i Goya guanyen en betlems

Betlem Mercat Cabanyal 2011-12_20111204_002.JPGEl betlem de la Falla Just Vilar-Mercat del Cabanyal, ambientat en edificis del Districte Marítim de València, ha guanyat el primer premi de betlems de lliure disseny categoria A en el concurs de Junta Central Fallera. En modalidad clàssica A, ha sigut la Falla Creu i Mislata la que ha quedat en primer lloc. Quant a la lliure disseny B, Pintor Goya-Brasil va ser la primera en la classificació.

En lliure disseny A, en segon lloc ha quedat la Falla Doctor Gil y Morte-Doctor Vila Barberá, mentre que el tercer lloc és per a Na Jordana. Per altra banda, en lliure disseny B van quedar en segona posició Sant Vicent-Empar Iturbi i en tercera, Bilbao-Maximilià Thous.

Quant a la categoria tradicional A, tenim en segon lloc  la Falla Daroca–Pare Viñas, en tercer Mercat de Castella, en quart Alqueries de Bellver-Garbí i en quint Gayano Lluch-Doctor Marco Merenciano.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar