¿Has leído "El Pinocho de Na Jordana"?

Mercat del Cabanyal, Creu i Goya guanyen en betlems

Betlem Mercat Cabanyal 2011-12_20111204_002.JPGEl betlem de la Falla Just Vilar-Mercat del Cabanyal, ambientat en edificis del Districte Marítim de València, ha guanyat el primer premi de betlems de lliure disseny categoria A en el concurs de Junta Central Fallera. En modalidad clàssica A, ha sigut la Falla Creu i Mislata la que ha quedat en primer lloc. Quant a la lliure disseny B, Pintor Goya-Brasil va ser la primera en la classificació.

En lliure disseny A, en segon lloc ha quedat la Falla Doctor Gil y Morte-Doctor Vila Barberá, mentre que el tercer lloc és per a Na Jordana. Per altra banda, en lliure disseny B van quedar en segona posició Sant Vicent-Empar Iturbi i en tercera, Bilbao-Maximilià Thous.

Quant a la categoria tradicional A, tenim en segon lloc  la Falla Daroca–Pare Viñas, en tercer Mercat de Castella, en quart Alqueries de Bellver-Garbí i en quint Gayano Lluch-Doctor Marco Merenciano.