Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Xarrada i exposició que ‘estan amb els desemparats’

Per a este divendres 2 de desembre, la Falla Santa Maria Micaela-Martí l’Humà ha previst un col·loqui sobre la vinculació del Col·legi d’Art Major de la Seda i la seua relació amb l’obra social de la Mare de Déu dels Desemparats. Així mateix, també s’exposaran pintures que se sortejaran entre els assistens de la “Nit del Desamparats” del 14 de desembre, les quals han sigut donades per diversos artistes. Estes activitats estan enquadrades dins del projecte solidari “Estic en els Desamparats”.

La xarrada, que tindrà lloc a les vuit de la vesprada a la seu del Col·legi d’Art Major de la Seda (carrer Hospital, número 7 de València), tindrà com a ponents Vicente Genovés (president del col·legi), Juan Arturo Devís (president dels seguidors de la Mare de Déu) i May Rieta (secretària de la Fundació Maides i membre del Patronat de la Reial Arxicofraria de la Mare de Déu dels Desemparats). Una vegada acabat el col·loqui hi haurà un vi d’honor i es presentaran els quadres donats al projecte “Estic en els Desamparats” per a sortejar en la “Nit dels Desamparats” que se celebrarà dimecres 14 de desembre a l’IVAM. Els artistes que han donat les obres han sigut Armando Serra, Fernando Casanova, Pedro Arrúe, Vicente Lorenzo i la parella de Ceballos i Sanabria.