Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Sant Miguel s’apunta a les setmanes culturals

santmiquel150La Falla Sant Miquel presenta la primera setmana cultural de la seua història. Ara, serà més bé cap de setmana cultural, ja que es desenrotllarà només els dies 26 i 27 de novembre, dissabte i diumenge respectivament, jornades en les quals hi haurà un taller de centres de Nadal, gastronomia per a tot el món, una xarrada al voltant dels vestidors de la Mare de Déu, globotà i concurs fotogràfic. A més, hi haurà recollida d’aliments per a la Casa de la Caritat.

Associat a este esdeveniment hi haurà un concurs de fotografia amb el títol “¿Com veus les Falles?” obert a tot el món, fallers i no fallers. Les obres han d’entregar-se en una cartulina de dimensions DIN A4 amb el lema escrit davall de la foto, indicant darrere un telèfon de contacte i un nom, al casal de la plaça Vicent Iborra número 3, de nou a dotze de la nit, i fins al 25 de novembre. La imatge premiada es publicarà en el llibret del 150 aniversari de la comissió.

Dissabte 26 de novembre, a les 10.30 hores, començarà el taller de centres nadalencs, i a la vegada hi haurà degustacions de plats valencians per a tot el veïnat. Al dia següent a les 10.30 hores, es convidarà a xocolatà amb coca de llanda a tot el que s’aprope, començant a les 12.00 una xarrada dedicada als vestidors de la Mare de Déu, en la qual participarà este col·lectiu. A les 13.30, la fallera major entregarà els premis de fotografia del concurs organitzat per la comissió, així com la insígnia a totes les ONG que col·laboren en estos actes. Una globotà finalitzarà estos dies culturals.