Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Aquellas primeras fallas?

Els vestits de les festes de Torrent, a la Falla Sedaví

fallasedavi

La indumentària de les diverses festes de Torrent és l’exposició que ha organitzat la Falla Sedaví en la seua primera setmana cultural, la qual van inaugurar ahir.  El vestit de la Reina de l’Encontre de 2005 i diversos de Moros i Cristians són alguns dels que es podran vore al casal de la comissió fins divendres, dies en què també hi haurà xarrades sobre les diverses festes de la localitat. En la inauguració, a banda de la fallera major i el president de la falla organitzadora, van estar presents el regidor de Cultura, Modest Muñoz, la regidora de Festes, Ana Maria Penella,el vicepresident de la Junta Local Fallera, Pascual Piles, i la fallera major de Torrent, Inma García.