¿Has leído "Fallas pidiendo trenes"?

El dia 15 s’inicia la setmana cultural dedicada a la falla municipal

Eixe dia començarà la setmana cultural de la Falla General Barroso-Litògraf Pascual y Abad, que amb el títol “Una falla per a tots” farà un homenatge a les 70 falles que s’han plantat fins ara a la plaça de l’Ajuntament de València. Fins al 19 de novembre hi haurà al casal de la comissió (al carrer Músic Penella, número 10, València) una exposició fotogràfica i de maquetes, però a banda hi haurà col·loquis relacionats amb el tema principal d’eixos dies.

A les 20.30 hores del dimarts 15 de novembre s’inaugurarà a XXXV setmana cultural d’esta comissió fallera, dedicada a les falles plantades a l’actual plaça de l’Ajuntament de València, i als seus artistes fallers. Com es comentava, hi haurà una exposició fotogràfica i altra de maquetes, entre d’altres, que es podran visitar entre les 18.30 hores i les 21.00. A més, el dia 16 hi haurà un col·loqui amb artistes fallers que han plantat en eixa important plaça, i divendres 18 tindrà lloc una altra xarrada, esta vegada dedicada a les falleres majors de València i el seu sentiment cap al monument oficial. En ambdós casos es començarà després d’un sopar d’entrepà previst a les 21.30 hores.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar