El dia 15 s’inicia la setmana cultural dedicada a la falla municipal

Eixe dia començarà la setmana cultural de la Falla General Barroso-Litògraf Pascual y Abad, que amb el títol “Una falla per a tots” farà un homenatge a les 70 falles que s’han plantat fins ara a la plaça de l’Ajuntament de València. Fins al 19 de novembre hi haurà al casal de la comissió (al carrer Músic Penella, número 10, València) una exposició fotogràfica i de maquetes, però a banda hi haurà col·loquis relacionats amb el tema principal d’eixos dies.

A les 20.30 hores del dimarts 15 de novembre s’inaugurarà a XXXV setmana cultural d’esta comissió fallera, dedicada a les falles plantades a l’actual plaça de l’Ajuntament de València, i als seus artistes fallers. Com es comentava, hi haurà una exposició fotogràfica i altra de maquetes, entre d’altres, que es podran visitar entre les 18.30 hores i les 21.00. A més, el dia 16 hi haurà un col·loqui amb artistes fallers que han plantat en eixa important plaça, i divendres 18 tindrà lloc una altra xarrada, esta vegada dedicada a les falleres majors de València i el seu sentiment cap al monument oficial. En ambdós casos es començarà després d’un sopar d’entrepà previst a les 21.30 hores.