‘Estic en els Desamparats’, 600 anys però feta una xavala

EsticEnElsDesamparatsAixò semblava en la presentació del projecte solidari amb eixe nom que impulsa la Falla Santa Maria Micaela-Martí l’Humà, un projecte que vol donar a conéixer que la Fundación Mare de Déu dels Innocents i Desemparats (Maides) ja està 600 anys ajudant als necessitats. Però encara que siga una organització antiga, s’han adaptat als temps actuals, per exemple preparant un espot publicitari. En l’acte, celebrat al Club Diario Levante, Sandra Polop i el grup Marabú van interpretar la banda sonora de la campanya d’ESTIC EN eLS DESAMPARATS, “Puede ser”, i per altra banda va anunciar-se una gala solidària amb la participació d’esta cantant i de Sole Giménez (ex-Presuntos Implicados).

Més concretament, la iniciativa ESTIC EN eLS DESAMPARATS vol donar a conéixer a la societat en general el treball que Maides realitza a favor de malalts mentals i crònics, inclosos afectats per patologies tan greus com la sida. En este sentit ajudaran també diverses empreses, personalitats i entitats civils.

Durant l’acte va presentar-se el cartell oficial del projecte, i també va poder-se vore l’espot publicitari del mateix, en el qual han col·laborat diverses personalitats de la vida pública valenciana com els portaveus de EU i Compromís, Amadeu Sanchís i Joan Ribó; el president de les Corts, Juan Cotino;  la vicepresidenta del Consell, Paula Sánchez de León; l’empresari Manuel Palma; la cantant Sandra Polop; la senadora del PSOE Carmen Alborch; la directora de l’IVAM, Consuelo Císcar; el torero Vicente Barrera; l’artista faller Pepe Puche; el presentador de Canal 9 Óscar Forés; l’actriu Carmen Juan; la cantant Sole Giménez; el jugador del València Basket Víctor Claver; la fallera major de València 2011, Laura Caballero, i alguns fallers de Santa Maria Micaela-Martí l’Humà. Este espot s’emetrà en diversos mitjans televisius com Canal 9, TMV i Levante TV.

A banda de la intenció de divulgar el treball humanitari de Maides, el projecte també vol ajudar a recaptar fons per a esta fundació. Amb este últim motiu s’ha organitzat una gala anomenada”Nit dels Desamparats”, la qual tindrà lloc el 14 de desembre en l’IVAM i que comptarà amb les actuacions de les cantants Sole Giménez i Sandra Polop. El tiquet d’entrada costarà 30 euros, i per a aquell que no puga o no vulga anar però que tinga intenció de col·laborar econòmicament amb la causa, hi haurà una fila zero.