¿Has leído "El Moisés de Regino Mas"?

Rècord d’hamburguesa superat!

burguer2

Ho van aconseguir. La Falla Fray Pere Vives-Bilbao-Maximilià Thous va fer l’hamburguesa més gran del món. Unes 3.000 racions van eixir d’este récord Guinness d’alt colesterol, el qual va ser preparat per grans planxes muntades amb grua que van cuinar 314 kilos d carn. No obstant les seues dimensions, tota va caure entre els veïns, els fallers i les racions donades a caritat (400 a la Casa de la Caritat i 100 al voluntariat de Sant Joan de Déu).

El passat 22 d’octubre a les 9.30 hores, l’empresa Cárnicas Ortolá de Crevillent va començar a descarregar tots els elements que necessitava per a preparar eixa hamburguesa, tant la gran planxa d’acer per a cuinar com tots els ingredients: 3.000 hamburgueses de grandària normal i caixes de tomata, enciam, seba, salsa de tomata i mostassa. En una hora va estar enllestit l’esmorzar d’hamburgueses i van repartir-se les racions a una cua de gent que creixia per moments, reservant a les organitzacions humanitàries esmentades les seues 500 racions.

Però a banda de menjar, eixe dia va haver-hi música amb el grup de rock valencià Siete menos Cinco i la xaranga de Meliana Los bien tokaos. També van fer acte de presència els clubs de Harley-Davidson anomenats Valencia Harley Chapter, La Nave Chapter i Draxter, els aperitius de Velarte i els Cafés Valiente, i en la part logística diverses empreses que han aportat camions i suport administratiu a l’event.

A les 14.00 hores, els cuiners van donar per acabada l’hamburguesa més gran del món amb 314,08 kilograms de carn, la qual va ser reconeguda com tal pel jurat del Guinness. Un mèrit que ja és de la comissió Fra Pere Vives-Bilbao-Maximilià Thous.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar