Firmant a la llum de la falla

Ben il·luminats estaven els artistes Javier Igualada i Pedro Santaeulalia el 30 de setembre, quan van firmar el contracte amb la comissió del Barri de la Llum. El primer s’encarregarà de la falla infantil de la comissió, de lema Estrellats, mentre que Santaeulalia farà el gran que portarà per títol Amor a Venècia. Per cert que estos fallers tenen plans per a la setmana que ve: el 8, proclamació de les seues falleres majors a les 17.30 per als xiquets i a les 22.00 per als majors; i el 9, per celebrar el Dia de la Comunitat Valenciana, a les nou hi haurà un desdejuny amb xocolate i magdalenes, a les 12.00 hores processó amb el cos de ball de la falla, i a les 13.30 un vi d’honor.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar