Sant Vicent-Empar Iturbi va presentar esbossos

Les presentacions de projectes de falla per a 2012 se succeïxen per tota València. Últimament n’hem tingut la de Sant Vicent-Empar Iturbi i de Plaça de Jesús, amb els artistes fallers Alberto Ribera i José Jarauta “Pepo” i vídeos que van explicar gràficament els temes de la falla, a saber: el caçador caçat i la seguretat vial enfocada als xiquets. En ambós casos no falta l’humor, segons afirmen els fallers d’eixa comissió.

Vos cazáis y otro os caza; más valiera estar en casa és el lema triat per José Jarauta per al monument gran d’esta comissió, el qual té com a motiu principal el fet que de vegades, el caçador és caçat per éssers teòricament inferiors a ell. L’humor i el volum seran els punts forts d’este monument faller, el qual va presentar-se amb el següent vídeo:

I éste és l’esbós de la falla:

Quant a la infantil, el lema és Si el carrer vols creuar, el semàfor has de mirar, missatge amb el qual Alberto Ribera fa un divertit recorregut per al seguretat vial, com mostra el seu vídeo de presentació:

L’esbós del monument xicotet és este:

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar