Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Dia de la Solidaritat de la Falla “Els Antics”

fallaelsantics150Amb motiu del seu 150 aniversari, la Falla Sant Miquel-Plaça Vicent Iborra “Els Antics” celebrarà el proper dissabte 24 de setembre un Dia de la Solidaritat amb actes tan variats com donacions de sang, tallers de reciclatge, primers auxilis, recollida de medicaments i roba, i jocs per als xiquets com castells inflables i maquillatge infantil. Una festa carregada d’ajuda per als més necessitats.

Des de les 10.00 i fins les 20.30 hores, les places de Vicente Iborra i del Músic López Chavarri es convertiran en un gran aparador solidari obert a la participació de tots els veïns. Al matí, el Centre de Transfusions de València portarà un equip per a la donació de sang; Creu Roja projectarà un vídeo sobre les accions que desenvolupa i es realitzaran tallers de fermalls amb materials reciclats; Primers Auxilis i Prevenció i maquillatge infantil. A més, hi haurà punts de recollida de medicaments, roba i calçat i castells inflables per als més menuts.

A la vesprada, a partir de les 17:00, les ONG participants Odontologia Solidària, Associació Valenciana de Diabetis, Aldees Infantils, Metges sense Fronteres i ATA, Associació Amics Tamiru Aduna-Amics de l’Hospital de Gambo (Etiòpia), celebraran xerrades i projectaran vídeos al casal de la Falla Sant Miquel (plaça Vicente Iborra, 3 baix) sobre la tasca que realitzen en diferents països. Mentrestant, a la plaça del Músic López Chavarri continuaran els tallers i la recollida de medicaments, roba i calçat.

Així mateix, durant tot el dia, les ONG comptaran amb estands informatius ubicats a la plaça López Chavarri.