Falleres majors amb festa inclosa en Dama d’Elx

Enmig d’una jornada festiva, la Falla Illes Canàries-Dama d’Elx va proclamar les seues noves falleres majors, Altea Pérez Cases i Beatriz Fresquet García. I per a completar l’acte, també es va presentar el president infantil per a 2012, Diego Rico Llópez. Tot va començar amb jocs infantils pel matí amb batalla d’aigua (bastant diferent a la dels polítics, amb globus i no amb insults) inclosa. Per la vesprada va tenir lloc la proclamació esmentada, i per la nit va tindre lloc la festa de Sant Joan organitzada per la nova junta directiva de la comissió amb Jaime Fresquet al front com a president que és.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar