Demanà i apuntà de la Falla Pizarro

escutpizarroLa Falla Pizarro-Ciril Amorós-Hernán Cortés també tendrà festa este dissabte, però més protocolària (o siga, sense castells inflables ni discoteca mòbil). Este 18 de juny recuperaran la demanà de la fallera major i l’apuntà. A les 20 hores, la comissió, amb el seu president Nacho Higón al front (que per cert, ha sigut reelegit enguany), anirà a casa d’Ana Serrano Navalón per tal de llegir-li l’acta on s’acorda que ella siga la fallera major de la comissió i demanar-li que accepte el càrrec. Després i amb tabal i dolçaina aniran al casal i començaran la festa de l’apuntà a les deu de la nit, en la qual hi haurà un festival culinari en honor a Sant Joan per a tot aquell que vulga ser faller d’esta comissió del centre de València.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar