Un entrepà de 35 metres en la Falla Sur

entrepaVés amb fam a la festa de Sant Joan de la Falla Rubén Vela-Dr. Waksman d’este dissabte que ve, perquè prepararan un entrepà que més que violí, és l’orquestra sencera: ¡de 35 metres!  Si en vols un tros, ves-te’n a la festa a les onze del matí, que perquè estiga més bo el repartiran gratuïtament. Però a més, hi haurà castells inflables per als xiquets, playbacks, sopars amb preus populars, cremà d’una foguera, presentació de les falleres majors i la inevitable discoteca mòbil.

Este és el pla: a les 10 del matí, parc infantil amb inflables i inauguració de la tómbola; a les 11, repartiment de l’entrepà de 35 metres per a esmorzar; a les 20.00 hores, playbacks per a tot el barri; a les 21.30, sopar a preus populars; a les 23.00, discoteca mòbil, interrompuda a les dotze de la nit amb la presentació a tot el barri de les falleres majors i presidents de la comissió. La festa acabarà vora les tres de la matinada, o almenys això tenen previst (mai no se sap).