Un entrepà de 35 metres en la Falla Sur

Vés amb fam a la festa de Sant Joan de la Falla Rubén Vela-Dr. Waksman d’este dissabte que ve, perquè prepararan un entrepà que més que violí, és l’orquestra sencera: ¡de 35 metres!  Si en vols un tros, ves-te’n a la festa a les onze del matí, que perquè estiga més bo el repartiran gratuïtament. Però a més, hi haurà castells inflables per als xiquets, playbacks, sopars amb preus populars, cremà d’una foguera, presentació de les falleres majors i la inevitable discoteca mòbil.

Este és el pla: a les 10 del matí, parc infantil amb inflables i inauguració de la tómbola; a les 11, repartiment de l’entrepà de 35 metres per a esmorzar; a les 20.00 hores, playbacks per a tot el barri; a les 21.30, sopar a preus populars; a les 23.00, discoteca mòbil, interrompuda a les dotze de la nit amb la presentació a tot el barri de les falleres majors i presidents de la comissió. La festa acabarà vora les tres de la matinada, o almenys això tenen previst (mai no se sap).

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar