Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Ninots indultats?

Santa M. Micaela amb els donants d’òrgans

Un trosset teu pot salvar una vida, i no sempre has de donar-lo mentre respires, si es això el que et fa por. El dia 1 de juny és el Dia del Donant d’Òrgans i Teixits, i la Falla Santa Maria Micaela-Martí l’Humà, dins de la seua tasca solidària, animarà a la gent perquè done els seus òrgans i així ajude a salvar vides. Total, una vegada mort, ¿per a què els vols?

En efecte, este dia 1, i dins de la campanya “Més positius, més solidaris, més donants d’òrgans, més motius”, esta comissió fallera junt a ALCER (Associació per a la Lluita contra les Malalties del Renyó) instal·laran una taula en la demarcació dels fallers de 9 a 13.30 hores, amb la intenció d’informar sobre els beneficis de la donació d’òrgans i, de pas, intentar aconseguir més donants. Algú que haja acabat de morir d’accident o per altres causes pot salvar vides o millorar la de persones amb determinades malalties.