Santa M. Micaela amb els donants d’òrgans

Un trosset teu pot salvar una vida, i no sempre has de donar-lo mentre respires, si es això el que et fa por. El dia 1 de juny és el Dia del Donant d’Òrgans i Teixits, i la Falla Santa Maria Micaela-Martí l’Humà, dins de la seua tasca solidària, animarà a la gent perquè done els seus òrgans i així ajude a salvar vides. Total, una vegada mort, ¿per a què els vols?

En efecte, este dia 1, i dins de la campanya “Més positius, més solidaris, més donants d’òrgans, més motius”, esta comissió fallera junt a ALCER (Associació per a la Lluita contra les Malalties del Renyó) instal·laran una taula en la demarcació dels fallers de 9 a 13.30 hores, amb la intenció d’informar sobre els beneficis de la donació d’òrgans i, de pas, intentar aconseguir més donants. Algú que haja acabat de morir d’accident o per altres causes pot salvar vides o millorar la de persones amb determinades malalties.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar