Festa d’apuntà infantil en Exposició

Com que les falles són festa, ¿què millor que una ídem per a animar la gent a apuntar-se? És el cas de la Falla Exposició, que per al pròxim divendres 27 ha organitzat un dia de diversió per tal d’atraure als xiquets a la seua comissió infantil. Serà la plaça Polo Bernabé des de les cinc de la vesprada. Hi haurà castells inflables, animadors, balls i més coses per als més menuts de tot el barri. I per si no és suficient per decidir als xiquets a apuntar-se en la falla, el cartell anuncia que els fallers de 0 a 3 anys pagaran només 50 euros a l’any. ¡Cal fer cantera!

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar