Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Jornada de reflexió (i de diversió) amb París Pedrera

41392 1571692892 7533 nDissabte que ve és la jornada de reflexió, el dia d’abans de les eleccions generals i autonòmiques, però això no vol dir que hages d’estar tot el dia en una cadira pensant a qui vas a votar. Això demostra la Falla París-Pedrera de Dénia, que eixe dia, 21 de maig, celebrarà la seua primera diada de convivència amb dinar, jocs infantils, berenar, torneig de pòquer, música, barra de beguda i molt més. Se celebrarà a l’antic col·legi Sant Vicent de Les Rotes des de les 11 del matí fins a no se sap quina hora. Així que ja saps, pot passar-ho d’allò més bé en la jornada de reflexió; ara bé, no apures fins al final si t’ha tocat estar en una mesa electoral, que si estàs dormint la “mona” i no vas anirà la policia a buscar-te.