¿Has leído "La falla de La Margot"?

Jornada de reflexió (i de diversió) amb París Pedrera

41392 1571692892 7533 nDissabte que ve és la jornada de reflexió, el dia d’abans de les eleccions generals i autonòmiques, però això no vol dir que hages d’estar tot el dia en una cadira pensant a qui vas a votar. Això demostra la Falla París-Pedrera de Dénia, que eixe dia, 21 de maig, celebrarà la seua primera diada de convivència amb dinar, jocs infantils, berenar, torneig de pòquer, música, barra de beguda i molt més. Se celebrarà a l’antic col·legi Sant Vicent de Les Rotes des de les 11 del matí fins a no se sap quina hora. Així que ja saps, pot passar-ho d’allò més bé en la jornada de reflexió; ara bé, no apures fins al final si t’ha tocat estar en una mesa electoral, que si estàs dormint la “mona” i no vas anirà la policia a buscar-te.