¿Has leído "La falla de La Margot"?

Jordi Palanca i els R. Martínez, en Peu de la Creu

La comissió Avinguda Campanar-Hipólito Rovira informa des del nostre mur de Distrito Fallas que els seus artistes fallers per a 2012 seran Jordi Palanca per a la falla gran, i Rafa i Raúl Martínez Ruiz per a la infantil. Per la seua banda, la Falla Santa Maria Micaela-Martí l’Humà també té qui li faça les properes falles. Francisco Giner Núñez construirà la gran per quart any consecutiu, i Vicente Francisco Lorenzo Albert serà l’encarregat de l’infantil per tercera vegada consecutiva. Per contra, Ramir de Maeztu-Humanista Furió ha confiat en dos noves promeses en la realització de falles, Carlos López,  per a la gran i Laura Palmeri per a la infantil, segons conta Cendra Digital. I per contra, un artista consagrat i àmpliament reconegut en falles infantils com és José Manuel Alares pot quedar-se sense plantar res, circumstància que pot obligar-li a tancar el taller com fa pensar que haja posat en venda el local on treballa. D’este fet també informa la web esmentada.