¿Has leído "¿Sabías esto?"?

Jordi Palanca i els R. Martínez, en Peu de la Creu

La comissió Avinguda Campanar-Hipólito Rovira informa des del nostre mur de Distrito Fallas que els seus artistes fallers per a 2012 seran Jordi Palanca per a la falla gran, i Rafa i Raúl Martínez Ruiz per a la infantil. Per la seua banda, la Falla Santa Maria Micaela-Martí l’Humà també té qui li faça les properes falles. Francisco Giner Núñez construirà la gran per quart any consecutiu, i Vicente Francisco Lorenzo Albert serà l’encarregat de l’infantil per tercera vegada consecutiva. Per contra, Ramir de Maeztu-Humanista Furió ha confiat en dos noves promeses en la realització de falles, Carlos López,  per a la gran i Laura Palmeri per a la infantil, segons conta Cendra Digital. I per contra, un artista consagrat i àmpliament reconegut en falles infantils com és José Manuel Alares pot quedar-se sense plantar res, circumstància que pot obligar-li a tancar el taller com fa pensar que haja posat en venda el local on treballa. D’este fet també informa la web esmentada.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar