Jordi Palanca i els R. Martínez, en Peu de la Creu

La comissió Avinguda Campanar-Hipólito Rovira informa des del nostre mur de Distrito Fallas que els seus artistes fallers per a 2012 seran Jordi Palanca per a la falla gran, i Rafa i Raúl Martínez Ruiz per a la infantil. Per la seua banda, la Falla Santa Maria Micaela-Martí l’Humà també té qui li faça les properes falles. Francisco Giner Núñez construirà la gran per quart any consecutiu, i Vicente Francisco Lorenzo Albert serà l’encarregat de l’infantil per tercera vegada consecutiva. Per contra, Ramir de Maeztu-Humanista Furió ha confiat en dos noves promeses en la realització de falles, Carlos López,  per a la gran i Laura Palmeri per a la infantil, segons conta Cendra Digital. I per contra, un artista consagrat i àmpliament reconegut en falles infantils com és José Manuel Alares pot quedar-se sense plantar res, circumstància que pot obligar-li a tancar el taller com fa pensar que haja posat en venda el local on treballa. D’este fet també informa la web esmentada.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar