Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído La despertà?

Salamanca-Comte d’Altea finalitza la seua ‘Ruta de la seda’

escutscaI no és que se m’hagen anat els fallers de Salamanca-Comte d’Altea a la Xina, sinó que durant l’exercici 2010/11 han realitzat diverses actualitat a favor del Col·legi d’Art Major de la Seda, el qual es troba en mal estat. Fins i tot la figura portada a l’Exposició del Ninot, obra de Juanjo García, estava dedicada a esta institució. Este dijous 12 de maig acabaran formalment estes activitats amb un acte al casal de la comissió (carrer Comte d’Altea, 55, València) que començarà a les 20.15 hores i on s’entregarà al president del Col·legi homenatjat de l’esmentat ninot i dels fons recaptats durant la passada comissió fallera i que ajudaran a la rehabilitació de l’edifici.