Més de 200 curts en les ‘Xarrades’ de Lepant

XarradesFinalitzat el termini per a presentar obres en la III Mostra de Xarrades en Curt, s’han rebut més de 200 curtmetratges. D’estos  es farà una selecció d’on eixiran els finalistes, els quals es comunicaran el dia 1 de maig. En esta tercera edició convocada per la Falla Lepant-Guillem de Castro hi haurà un nou premi que consistirà en la distribució del curt pels festivals nacionals durant tres mesos. En definitiva, els premis que s’entregaran seran els següents: millor obra valenciana, 300 euros i trofeu; millor obra nacional, 150 euros i trofeu; premi Interpunct (del públic), trofeu; i premi Cortocircuito Valencia, distribució nacional durant tres mesos i trofeu. El certamen es pot seguir per la web www.xarradesencurt.com, per Facebook i per Twitter.