Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Exposició s’agermana amb la Gaiata 4

DSCN7243La Falla Exposició va desfilar este dissabte en l’Ofrena de Flors de la Magdalena, i no és que s’hagueren equivocat de festa, no. Resulta que esta comissió fallera s’ha agermanat amb la Gaiata número 4, “L’Armelar”, de Castelló, i per això també els castellonencs van passar per l’Ofrena de les Falles. Canviant de tema, Exposició ja té dia de donacions de sang, igual que altres comissions de la FFSE: serà dijous 7 d’abril però no al casal, sinó a una unitat mòbil que aparcarà en els números 17 i 19 del carrer Misser Mascó de València. L’horari en què estarà oberta serà de 17.00 a 20.30 hores.

Els representants de la Gaiata número 4 de les festes de la Magdalena van desfilar per primera vegada per l’Ofrena de Flors a la Mare de Déu dels Desemparats passat 17 de març, junt a la Falla Exposició. I corresponent a esta invitació, dissabte 2 d’abril, un bon nombre de fallers d’eixa comissió encapçalats per la fallera major infantil, Patricia Gómez; el president infantil; Fernando Llobell; la fallera major, Amparo Sanchis; i el presidente, Gabriel Giménez; van participar en l’Ofrena de Flors a la Mare de Déu del Lledó. A Castelló els va rebre la Gaiata número 4 amb el seu president, Josán Montoya; la madrina, Mireia Selma; i la madrina infantil, Nuria García. Fallers i gaiaters aprofitaren per a gaudir d’un dia de convivència que, com no, pensen repetir perquè s’ho passaren d’allò més bé.