Exposició s’agermana amb la Gaiata 4

La Falla Exposició va desfilar este dissabte en l’Ofrena de Flors de la Magdalena, i no és que s’hagueren equivocat de festa, no. Resulta que esta comissió fallera s’ha agermanat amb la Gaiata número 4, “L’Armelar”, de Castelló, i per això també els castellonencs van passar per l’Ofrena de les Falles. Canviant de tema, Exposició ja té dia de donacions de sang, igual que altres comissions de la FFSE: serà dijous 7 d’abril però no al casal, sinó a una unitat mòbil que aparcarà en els números 17 i 19 del carrer Misser Mascó de València. L’horari en què estarà oberta serà de 17.00 a 20.30 hores.

Els representants de la Gaiata número 4 de les festes de la Magdalena van desfilar per primera vegada per l’Ofrena de Flors a la Mare de Déu dels Desemparats passat 17 de març, junt a la Falla Exposició. I corresponent a esta invitació, dissabte 2 d’abril, un bon nombre de fallers d’eixa comissió encapçalats per la fallera major infantil, Patricia Gómez; el president infantil; Fernando Llobell; la fallera major, Amparo Sanchis; i el presidente, Gabriel Giménez; van participar en l’Ofrena de Flors a la Mare de Déu del Lledó. A Castelló els va rebre la Gaiata número 4 amb el seu president, Josán Montoya; la madrina, Mireia Selma; i la madrina infantil, Nuria García. Fallers i gaiaters aprofitaren per a gaudir d’un dia de convivència que, com no, pensen repetir perquè s’ho passaren d’allò més bé.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar